Valmieras Ziņas

Valmieras Pārgaujas ģimnāzijā noticis pasākums “Pēdējais zvans” jeb “Es mīlu Tevi, Pārgauja!”

Lasīšanas laiks: 2 min

Māņticīgie šo dienu gaidīja ar bažām – kā nekā piektdiena un 13.datums, bet skolās šī diena bija svinīga, priecīga un tomēr ar skumju “piesitienu” – Pēdējais zvans.

Valmieras Pārgaujas ģimnāzijā (VPĢ) katru gadu tiek domāts, lai šī diena būtu īpaša un interesanta. Šoreiz viss notika pēc pazīstamā TV šova scenārija, tikai nosaukums mazliet mainīts – “Es mīlu Tevi, Pārgauja!”. Pasākumu vadīja pati skolas direktore Agita Zariņa un, kā viņa visus informēja jau pasākuma sākumā, žūrijas nebūs, punktus pēc saviem ieskatiem viņa piešķirs pati. Jāteic, ka nevienam īpašu iebildumu nebija un ar rezultātiem visi bija apmierināti.

Šovs notika četrās kārtās. Pirmā – “Uzmini skolotāju!”. Tāpat kā īstajā šovā, arī šajā pasākumā no divām dažādām bildēm bija jāuzmin VPĢ skolotājs. Otrs uzdevums – “Muzikālā banka”. Arī šeit īpašu problēmu ar atminēšanu nebija, “Lilioma dziesmu” un “Strauja, strauja upe tecēj`” dziedāja visa zāle. Par īpašu atraktivitāti varēja saņemt papildus punktus, līdz ar to nāca klāt arī dažādi kustību un skaņu elementi, pat dejas. Sarežģītāk bija ar trešo uzdevumu – “Fakti par skolu” – cik un kādi skolai bijuši direktori, cik skolā ir matemātikas skolotājas, kādi mākslinieki un grupas uzstājušies pēdējā labdarības koncertā, kādas tematiskās ballītes notikušas skolā utt.

Pēdējā uzdevumā katrai klasei bija jāparāda, kas no viņiem pa šiem gadiem sanācis. Jāsaka, ka rezultāts ir labs, to pierādīja gan olimpiāžu laureātu skaits, gan klašu priekšnesumi, gan šova rezultāts – gan devīto, gan divpadsmito klašu skolēnu komanda uzvarēja skolotāju komandu. Tātad mērķis ir sasniegts – skolēni kļuvuši gudrāki par skolotājiem un pēc eksāmenu sesijas un izlaidumiem droši var doties tālāk, bet šajā dienā skolēni saviem audzinātājiem un mācību priekšmetu skolotājiem dāvāja ziedus un pateicības vārdus, savukārt par 9. un 12.klašu pēdējo klases stundu un pārsteigumiem gādāja viņu „pēcteči” – 8. un 11.klases.

Šodien Pārgaujas ģimnāzijā pēdējais zvans izskanēja četrām 9.klasēm un viņu audzinātājiem – Dacei Atslēgai, Mārim Bušmanim, Ingai Mudelei un Mārai Gavarei. Lielākā daļa no viņiem satiksies 10.klasē, taču piecām 12.klasēm gan šis patiešām bija pēdējais zvans šajā skolā. 12.klases šogad lielajā dzīvē izvadīs audzinātājas: Evija Kārkliņa, Sandra Krūze, Ilze Dukure, Ilze Melne un Inta Kudure.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Valmieras tehnikums aicina darbā METĀLAPSTRĀDES SKOLOTĀJU (profesiju klasifikatora koda Nr.2320 01) Piedāvājam: 1 darba slodzi, 5 darba dienas nedēļā Stabilu atalgojumu (no 1402 EUR mēnesī par 1 slodzi (30 stundas nedēļā), pirms nodokļu nomaksas) Apmaksātu veselības apdrošināšanas polisi (pēc pārbaudes laika beigām) Apmaksātu profesionālo pilnveidi Teicamus darba apstākļus atbalstošā kolektīvā Modernu darba vidi un labus darba apstākļus Prasības pretendentam: Augstākā izglītība nozarē vai profesionālā vidējā izglītība (atbilstoši 3.profesionālās kvalifikācijas līmenim) Pozitīva un radoša attieksme pret darbu Teicama valsts valodas prasme Labas saskarsmes iemaņas Labas datorprasmes Prasme strādāt ar izglītības tehnoloģijām Tālrunis informācijai: Direktores vietniece Līga Ķezbere 22011270 CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas lūdzam sūtīt uz e pastu: personals@valmierastehnikums.lv ar norādi “Metālapstrādes skolotāja vakancei” līdz 2024.gada 31.maijam plkst. 16:00. Sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba pārrunām klātienē. Profesija: PROFESIONĀLĀS IZGLĪTĪBAS SKOLOTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Vadu iela 3, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Izglītība / Zinātne Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31 Izglītības līmenis: Augstākā izglītība (bakalaura grāds)

Valmieras tehnikums aicina darbā INFORMĀCIJAS UN KOMUNIKĀCIJU TEHNOLOĢIJAS SKOLOTĀJU (profesiju klasifikatora koda Nr.2320 01) Piedāvājam: 1 darba slodzi, 5 darba dienas nedēļā Stabilu atalgojumu (no 1259 EUR mēnesī par 1 slodzi (30 stundas nedēļā), pirms nodokļu nomaksas) Apmaksātu veselības apdrošināšanas polisi (pēc pārbaudes laika beigām) Apmaksātu profesionālo pilnveidi Teicamus darba apstākļus atbalstošā kolektīvā Modernu darba vidi un labus darba apstākļus Prasības pretendentam: Augstākā izglītība nozarē vai profesionālā vidējā izglītība (atbilstoši 3.profesionālās kvalifikācijas līmenim) Pozitīva un radoša attieksme pret darbu Teicama valsts valodas prasme Labas saskarsmes iemaņas Prasme strādāt ar izglītības tehnoloģijām Tālrunis informācijai: Direktores vietniece Līga Ķezbere 22011270 CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas lūdzam sūtīt uz e pastu: personals@valmierastehnikums.lv ar norādi “IKT skolotāja vakancei” līdz 2024.gada 31.maijam plkst. 16:00. Sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba pārrunām klātienē. Profesija: PROFESIONĀLĀS IZGLĪTĪBAS SKOLOTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Vadu iela 3, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Izglītība / Zinātne Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31 Izglītības līmenis: Augstākā izglītība (bakalaura grāds)

Mūsu partneri