Valmieras Ziņas

Valmieras Tūrisma informācijas centrs sagatavojis jaunu ceļvedi ģimenēm (1)

Lasīšanas laiks: < 1 min

Valmieras Tūrisma informācijas centrs ir sagatavojis īpašu tūrisma ceļvedi ģimenēm ar bērniem, kurā apkopoti dažādi tūrisma objekti un ieteikumi kā saturīgi un interesanti pavadīt laiku Valmieras pusē, uzzināt daudz jauna un gūt pozitīvas emocijas, portālam “Valmieras Ziņas” pavēstīja Valmieras pilsētas pašvaldības tūrisma informācijas konsultants Mikus Krišāns.

Ceļvedī varēs atrast informāciju par zemnieku saimniecībām, kur var satikt ziņkārīgus mājdzīvniekus vai iepazīt mazāk redzētus – eksotiskus dzīvniekus un uzzināt par to audzēšanu, rakstura iezīmēm, stiķiem un niķiem. Lasītāji uzzinās, kā un kur var izveidot māla podu vai seno krēslu, pagatavot gardu šokolādi, veselīgu zāļu tēju vai apgūt sarežģīto mucinieka amatu un iepazīt vēl daudzas citas aizraujošas lietas.

Savukārt aktīvās atpūtas cienītājus ceļvedis mudinās doties piedzīvojumiem bagātā pastaigā pa Gaujas Stāvo krastu Sajūtu parku un jauno taku kokos ar garāko nobraucienu trosē pār Gauju, doties izbraucienā ar Gaujas tramvaju, kā arī iepazīt dabas taku – labirintu “Koku skola” atpūtas kompleksā “Avoti” un viesoties vēl daudzās citās vietās. Tāpat tūrisma ceļvedī atradīsiet informāciju par vietām, kur var doties izjādē ar zirgiem, labākajiem rotaļu laukumiem un vietām gardām maltītēm.

Ar tūrisma ceļvedi ģimenēm iespējams iepazīties tūrisma vortālā visit.valmiera.lv sadaļā “Iepazīsti” – “Tūrisma materiāli” vai klātienē Rīgas ielā 10. Plašāka informācija pa tālruni 64207177 vai rakstot tic@valmiera.lv.

    krokuss - 19.08.2015

    šobrīd (19.08.2015 21:30) diemžēl nevar gan iepazīties ar šo tūrisma ceļvedi ģimenēm – saiti diemžēl nevar atvērt – Chrome, IE, Mozilla FF, Adobe Reader saka, ka fails nav korekts, nevar korekti attēlot utt…

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Mūsu partneri