Valmieras Ziņas

Maznodrošināto bērnu atbalstam jūnijā “Maxima Latvija” veikalos Valmierā saziedoti vairāk nekā 350 eiro

Lasīšanas laiks: 4 min

Labdarības akcijas “Palīdzi trūcīgiem mazuļiem” ietvaros “Maxima Latvija” veikalos Valmierā saziedoti 354,40 eiro. Kopumā akcijai “Palīdzi trūcīgiem mazuļiem” visā Latvijā jūnijā saziedoti 15 487,20 eiro.

No saziedotajiem līdzekļiem 13 936,86 eiro saziedoti veikalu ziedojumu kastītēs pie kasēm, 1321,07 eiro – no pārdotajiem AS “Tukuma piens”, AS “Laima” un SIA “Rīgas Piensaimnieks” akcijas produktiem “Maxima Latvija” veikalos, bet 229,27 eiro – ceļojošajā interaktīvajā ziedošanas stendā, kas jūnijā atradās “Maxima Latvija” veikalā Madonā, Rūpniecības ielā 49.

“Palīdzi trūcīgiem mazuļiem” ir labdarības organizācijas Ziedot.lv rīkota akcija sadarbībā ar SIA “Maxima Latvija” un reģionālajām organizācijām, kuras mērķis ir palīdzēt ap 2000 bērnu no maznodrošinātām ģimenēm līdz 2 gadu vecumam. Atbalsts ģimenei un bērnam tiek sniegts nedēļu pirms bērna kopšanas pabalsta saņemšanas. Šajā laikā projekta ietvaros ģimenēm katru mēnesi tiek nodrošinātas autiņbiksītes un piena maisījumi 16 eiro vērtībā, kas sedz vienas nedēļas izdevumus šīm mazulim ikdienā nepieciešamajām precēm. Labdarības akcijai “Palīdzi trūcīgiem mazuļiem” maijā saziedotie līdzekļi tika pārskaitīti Ziedot.lv fondam, kas ir projekta īstenotāji.

Jūnijā aktīvākie ziedotāji bijuši rīdzinieki, veikalu ziedojumu kastītēs saziedojot 5552,83 eiro. Ievērojamu palīdzību, kas pārsniedz vairāk nekā 1000 eiro, snieguši arī Jelgavas, Daugavpils un Liepājas iedzīvotāji. Tāpat arī vērā ņemamu ieguldījumu snieguši Cēsu, Jēkabpils, Ogres, Rēzeknes, Saldus, Talsu, Tukuma, Valmieras un Ventspils iedzīvotāji.

Ar labdarības organizācijas Ziedot.lv un reģionālo organizāciju atbalstu jūnijā sniegta palīdzība 663 mazuļiem Rīgā un 16 Latvijas novados: Amatā autiņbiksītes un 2 iepakojumus piena maisījumu saņēmuši 24 mazuļi, Balvos 49 mazuļi, Rēzeknē 79 mazuļi, Viesītē 38 mazuļi, Rīgā 51 mazulis, Alūksnē 8 mazuļi, Limbažos 50 mazuļi, Jelgavā 102 mazuļi, Dagdā 30 mazuļi, Jēkabpilī 30 mazuļi, Līvānos 24 mazuļi, Ezerē 31 mazulis, Liepājā 34 mazuļi, Ugālē 12 mazuļi, Ķegumā 10 mazuļi un Madonā 66 mazuļi.

Labdarības organizācijas Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta norāda ne tikai uz materiālo, bet arī ģimenēm nepieciešamo emocionālo un izzinošo atbalstu, ko projekta ietvaros lekciju ciklā sniedz projekta vēstnese, psiholoģijas zinātņu doktore, Diāna Zande: “Diānas Zandes reģionālās lekcijas ir kā malks svaiga gaisa, emocionāls uzmundrinājums un praktiski padomi kā nepagurt un nepajukt jauno māmiņu un arī tētu pienākumos un rūpēs. Mums svarīgi, ka māmiņas ir emocionāli stipras  un spēj pienācīgi parūpēties gan par savām, gan mazuļa vajadzībām.”

Jeļena Kondrašova, SIA “Maxima Latvija” vadītāja, stāsta par akcijas attīstību: “Kopš labdarības projekta aktivizēšanas martā, jau ceturto mēnesi pēc kārtas, sadarbojoties kā ar pircējiem, tā arī ar sadarbības parneriem AS “Laima”, SIA “Rīgas Piensaimnieks” un AS “Tukuma piens”, esam jau nodrošinājuši stabilu ieguldījumu maznodrošināto bērnu atbalstam, bet neatlaidīgi centīsimies to palielināt, lai palīdzību saņemtu visi bērni un viņu ģimenes, kuriem tas nepieciešams.”

Ziedojumus labdarības akcijai “Palīdzi trūcīgiem mazuļiem” iespējams veikt SIA “Maxima Latvija” veikalos visā Latvijā – gan ziedojumu kastītēs, gan izvēloties veikalos produktus ar īpašu akcijas zīmi “Palīdzi trūcīgiem mazuļiem”, kas nozīmē, ka ražotājs ziedos 1 centu no produkta cenas mazuļu atbalstam. Šobrīd labdarības akcijā ir iesaistījies AS “Tukuma piens” ar pienu un kefīru “Baltais” 2%, AS “Laima” ar dažāda veida cepumiem, konfektēm, zefīriem un dzērieniem, kā arī SIA “Rīgas Piensaimnieks” ar biezpiena sieriņu “Kārums” multipaku, ziedojot 1 centu no katra pārdotā produktu iepakojuma tikai “Maxima Latvija” veikalos. Sniegt atbalstu mazuļiem no trūcīgām ģimenēm var arī ziedojot Ziedot.lv mājas lapā un zvanot uz ziedojumu tālruni 9006 7004 (maksa par zvanu 1,42 EUR).

Tāpat Latvijas lielākajās pilsētās ir iespējams atstāt ziedojumus īpašā interaktīvā ziedošanas stendā, palīdzot mazuļiem burtiski nostāties uz kājām. Ziedojumu stends šobrīd atrodas “Maxima Latvija” veikalā Rēzeknē, Atbrīvošanas alejā 141A, kur veikala apmeklētājiem ir iespēja ziedot Rēzeknes reģiona trūcīgajām ģimenēm. Pēc tam stends ceļos uz Jēkabpili, Limbažiem, Tukumu, Saldu, Talsiem un viesošanos pa Latvijas pilsētām novembrī noslēgs Rīgā.

ziedot.lv & Maxima / Labdarības kampaņa „Palīdzi mazuļiem no trūcīgām ģimenēm piecelties kājās” from DDB Latvia on Vimeo.

Labdarības akcija „Palīdzi trūcīgiem mazuļiem” ietilpst SIA “Maxima Latvija” ģimeņu atbalsta programmā “Augošai Latvijai”, kas apkopo dažādas uzņēmuma iniciatīvas un sadarbības projektus šajā jomā, un kuras galvenais vadmotīvs ir par ģimenei draudzīgu vidi un ērtu iepirkšanos. Vairāk iepazīties ar programmu iespējams mājas lapā www.augosai.lv.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Kokapstrādes uzņēmums SIA Silviko aicina darbā traktortehnikas vadītāju zāģbaļķu šķirošanas līnijā. Darba pienākumi: darbs uz frontālā iekrāvēja- zāģbaļķu padošana uz šķirošanas līniju; z/b izkraušana un pārkraušana; z/b blakusproduktu uzkraušana; uzturēt traktortehniku un savu darba vietu darba kārtībā. Prasības kandidātiem: atbilstošas kategorijas traktortehnikas vadītāja apliecība; iepriekšēja pieredze kokapstrādes uzņēmumā tiks uzskatīta par priekšrocību; vēlama pieredze darbā uz frontālā iekrāvēja; prasme strādāt komandā un spēja pielāgoties nestandarta situācijām; Piedāvājam: atbildīgu darbu stabilā ražošanas uzņēmumā; standarta darba laiku; sociālās garantijas; konkurētspējīgu atalgojumu; Izglītības līmenis: vidējā speciālā Stundas likme: 9.50 EUR (atalgojums ir atkarīgs no prasmēm un pieredzes) Darba vietas adrese: “ Briede”, Zilākalna pagasts, Valmieras novads Darba laika veids: Normāls darba laiks Slodze: viena vesela slodze CV iesniegt pa e-pastu: silvikozagetava@inbox.lv Profesija: TRAKTORTEHNIKAS VADĪTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Briede, Zilākalna pag., Valmieras nov. Darba laika veids: Normālais darba laiks Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Pakalpojumi Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-06-10 Izglītības līmenis: Profesionālā vidējā izglītība

Vidzemes Augstskola izsludina konkursu uz vakanto amatu Vidzemes Augstskolas Sociālo, ekonomisko un humanitāro pētījumu institūtā: - vadošais pētnieks - 1 vieta; zinātnes nozare Ekonomika un uzņēmējdarbība, apakšnozare Tirgzinība Uz vadošā pētnieka amatu var pretendēt persona, kurai ir doktora zinātniskais grāds, pētījumu profilam atbilstošas zinātniskās publikācijas un/vai patenti, kura spēj patstāvīgi veikt zinātniskos pētījumus, veidot zinātnisko projektu pieteikumus un vadīt citu zinātnieku pētniecisko darbu un kurai zinātniskā un akadēmiskā darba stāžs kopumā nav mazāks par pieciem gadiem (saskaņā ar “Nolikums par vēlēšanām akadēmiskajos amatos Vidzemes Augstskolā”, www.va.lv/dokumenti). Pretendentiem uz vakanto amatu viena mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas datuma oficiālajā izdevumā „Latvijas Vēstnesis” jāiesniedz institūta direktoram adresēta motivācijas vēstule, izglītību un zinātnisko grādu apliecinošu dokumentu kopijas, publicēto zinātnisko darbu saraksts, CV ar iekļautu informāciju par dalību/vadību pētnieciskos projektos un angļu valodas zināšanu līmeni. Pieteikumu sūtīt augstskolas juristei-personāla speciālistei: kabinets Nr.222, Tērbatas iela 10, Valmiera, LV-4202 vai pa e-pastu agrita.somase@va.lv ar norādi „Konkurss uz zinātnisko amatu”; tālr.: 26442256. Samaksa: vadošajam pētniekam 8,77-52,62 EUR/h atbilstoši konkrētajam veiktajam darbam. Profesija: PĒTNIEKS Darba vietas adrese: LATVIJA, Tērbatas iela 10, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Darbības joma: Izglītība / Zinātne Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-06-09 Kontaktpersona: CV,mot.vēst.,lūdzam sūtīt uz e-pastu: agrita.somase@va.lv

Valmieras tehnikums aicina darbā  Metodiskā centra vadītāju (profesiju klasifikatora kods 2351 01)  (uz nenoteiktu laiku) Mēs piedāvājam: 1 darba slodzi, 5 darba dienas nedēļā (klātienes darbs) Stabilu atalgojumu (no 1843,00 EUR mēnesī, pirms nodokļu nomaksas) Sociālās garantijas (veselības apdrošināšanas polise pēc pārbaudes termiņa) Apmaksātu profesionālo pilnveidi Atbalstu no kompetentiem kolēģiem Modernu darba vidi un labus darba apstākļus Tavā pārziņā būs: Plānot, vadīt un organizēt Valmieras tehnikuma Metodiskā centra darbu Vadīt un organizēt izglītības metodiķu, metodisko jomu un profesionālās izglītības programmu koordinatoru, mūžizglītības moduļu un profesionālo izglītības pedagogu metodisko darbu un sadarbību komisijās, darba grupās Veikt metodisko darbu metodiskās virsvadības jomā "Mehatronika" un citās STEM jomas profesionālās izglītības programmās Tev nepieciešams : Augstākā izglītība pedagoģijā; vadības zinībās vai inženiertehniskajās un līdzīgās nozarēs (vēlams pedagogu profesionālās kompetences pilnveides programmas sertifikāts 72h apjomā) Pieredze vadošā administratīvajā darbā izglītības institūcijā /iestādē Valsts valodas prasme augstākajā līmenī Angļu valodas zināšanas ne zemāk kā B1 līmenī Prasmes darbā ar datoru (MS Office programmas) Kompetences: augsta atbildības sajūta, spēja patstāvīgi pieņemt lēmumus, pozitīva, radoša un atbildīga attieksme pret darbu, psiholoģiskā noturība un augsta saskarsmes kultūra B kategorijas autovadītāja apliecība Tālrunis informācijai: direktores vietniece Inga Zariņa-Bojāre 29191344 CV, motivācijas vēstuli un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas lūdzam sūtīt uz e-pastu personals@valmierastehnikums.lv Pieteikumu sūtīt uz e-pastu ar norādi “Metodiskā centra vadītājs” līdz 2024.gada 24.maijam. Sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba pārrunām klātienē. Pamatojoties uz Eiropas Parlamenta un Padomes Regulas (ES) 2016/679 par fizisko personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti (Vispārīgā datu aizsardzības regula, turpmāk - VDAR) 13. pantu, Valmieras tehnikums informē, ka: 1) Jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs vakances atlases konkursa norisi; 2) iepriekš minētās jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Valmieras tehnikums, reģistrācijas Nr. 90009612809, Vadu iela 3, Valmiera, LV-4201, skola@valmierastehnikums.lv. Profesija: IZGLĪTĪBAS METODIĶIS Algas izmaksas veids: Laika darba alga Darba vietas adrese: LATVIJA, Vadu iela 3, Valmiera, Valmieras nov. Darba laika veids: Normālais darba laiks Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Izglītība / Zinātne Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-24 Kontaktpersona: Inga Zariņa-Bojāre Izglītības līmenis: Augstākā izglītība (bakalaura grāds)

Mūsu partneri