Valmieras Ziņas
Lasīšanas laiks: 2 min

Aktiera Normunda Bērza vadītajiem Lietišķās komunikācijas un publiskās runas kursiem tiek veidota Valmieras grupa!

Par kursiem:

Lai attīstītu savas lietišķās komunikācijas un publiskās runas prasmes, vispirms nepieciešams izprast. no kā tās sastāv. Mācību kurss veidots, balstoties uz 20 gadu praksē iegūtiem secinājumiem un zināšanām, kas tā dalībniekiem sešu nodarbību laikā ar praktiskiem uzdevumiem izveidos sapratni par publiskās runas un komunikācijas pamatiem, kā arī nostiprinās dalībnieku pārliecību par sevi un iezīmēs ceļu turpmākai izaugsmei.

Kursu laikā jūs iegūsiet praktiskas zināšanas:
• Kā “atvērties” un pārvarēt bailes no uzstāšanās;
• Kā veidot savu „publisko tēlu” un sevi prezentēt;
• Kā kontrolēt ķermeņa valodu un savu emociju pārvaldīšana;
• Kāda ir aktiermeistarības nozīme ikdienas komunikācijā un
biznesā. Uzdevumi, kas balstīti uz aktiermeistarības
pamatiem.;
• Kā svešu tekstu “padarīt par savu” un kā personīgās emocijas
maina, kā teksta uztveri;
• Uzdevumi, kas iemācīs veidot teksta dramaturģiju un savu
stratēģiju, balstoties uz emocijām;
• Kā argumentēt savu viedokli un atspēkot dažādus iebildumus;
• Kā noturēt publikas uzmanību. Spēja kontrolēt publikas reakciju un saglabāt vēsu prātu neparedzētās situācijās. Atraktivitāte un acu kontakta nozīme runājot publikas priekša.

Kursus vada lektors Normunds Bērzs – Vairāk kā 20 gadus semināru, prezentāciju, izklaides pasākumu vadītājs, režisors un producents. Beidzis Latvijas Mūzikas akadēmijas aktieru fakultāti. 10 gadus vada radošās komunikācijas apmācības. Mācībspēks Ekonomikas un Kultūras augstskolā.

Kursi notiek Sajūtu parkā, Valmierā.

Vietu skaits ir ierobežots!

6 nodarbības, katra 3 stundu garumā, datumos – 15., 22. ,29. septembris un 6. ,13., 20. oktobris.

Cena par visu kursu – 165 EUR + PVN

Ja vēlies pieteikties vai ir kāds jautājums, tad raksti vai zvani:
info@lineupprojects.lv
29 254 399

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Aicinām darbā AUTOBUSA VADĪTĀJU VALMIERAS AUTOPARKĀ DARBA PIENĀKUMI: pasažieru pārvadāšana saskaņā ar darba grafiku biļešu pārdošana darbs ar elektronisko kases aparātu pasažieru kvalitatīva apkalpošana PRASĪBAS PRETENDENTIEM: D kategorijas transportlīdzekļa vadītāja apliecība, vēlams 95. kods vēlams D vai D 1 kategorijas transportlīdzekļa vadītāja stāžs vismaz divi gadi labas saskarsmes un komunikācijas prasmes latviešu valodas zināšanas UZŅĒMUMS PIEDĀVĀ: darbu stabilā uzņēmumā darba samaksu 1850 EUR (pirms nodokļu nomaksas) pilnas sociālās garantijas daļēju ceļa izdevumu apmaksu no dzīvesvietas uz darbavietu 95. koda apmācības apmācību pirms darba pienākumu uzsākšanas veselības apdrošināšanas iespējas iespēju savienot ar darbu citā uzņēmumā ikgadējās un 95. koda apmācības CV ar norādi vakancei „Autobusa vadītājs Valmieras autoparkā” iesniegt: sūtot elektroniski uz info@vtu-valmiera.lv personīgi SIA „VTU Valmiera” personāla daļā darba dienās no plkst.13:00 līdz 16:00 („Brandeļi”, Brandeļi, Kocēnu pagasts, Valmieras novads, Reģ.nr. 40003004220) Informācijai 29231565 * Iesniegtos personas datus SIA “VTU VALMIERA” izmantos, lai konkursa kārtībā noteiktu vakancei atbilstošāko kandidātu. Ja kandidāts vēlas, lai viņa personas dati tiktu saglabāti SIA “VTU VALMIERA” iekšējā datu bāzē ar mērķi tos apstrādāt citos SIA “VTU VALMIERA” personāla atlases konkursos, tad pieteikumā vakancei lūdzam kandidātam norādīt savu piekrišanu personas datu saglabāšanai. Profesija: AUTOBUSA VADĪTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Brandeļi, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Transports / Loģistika Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31

Mūsu partneri