Valmieras Ziņas

Izstāde “Uzmanību – Ekspedīcija”

oktobris, 2019

10OKT-2019

Izstāde "Uzmanību - Ekspedīcija"

10:00 - 17:00  Valmieras Muzejs

Valmieras muzejs 60 gadu jubileju šogad atzīmē ar vairākiem pasākumiem. Izstādes “Uzmanību – ekspedīcija” mērķis ir izcelt muzeja pamatuzdevumu – vākt, saglabāt un atspoguļot uzkrāto kultūrvēsturisko mantojumu. Valmieras muzejs glabā ap 70 000 krājuma materiālu, no kuriem ceturtā daļa iegūta zinātniskajās krājuma komplektēšanas ekspedīcijās. Kopā Valmieras muzejnieki no 1969. gada līdz 1997. gadam devušies 28 ceļojumos zinātniskā nolūkā. Katrs no tiem, atbilstoši laikam, bijis ar savu nokrāsu, un īpašo stāstu. To laikā savāktie lietiskie materiāli šodien veido muzeja kolekciju pamatu, padarot Valmieras muzeju par nozīmīgu Ziemeļvidzemes etnogrāfisko priekšmetu krātuvi. Ekspedīciju laikā pierakstītie stāsti, atmiņas, savāktās fotogrāfijas raksturo visu bijušā Valmieras rajona vēsturi, kā arī uzzīmē dzīvi Valmieras, Rūjienas un Mazsalacas pilsētās. Izstāde lai kalpo kā pateicība muzeja zinātniskiem un tehniskiem darbiniekiem, ciemu un pilsētu novadpētniekiem, kultūras darbiniekiem un sabiedriski aktīvajiem cilvēkiem, kas kopīgi piedalījušies vēstures veidošanā.
Izstādes tapšanu atbalsta Valsts Kultūrkapitāla fonds, izstādes dizainu veido Sia “MF7”.

Komentējot Jūs piekrītat Lietošanas noteikumiem.

"Valmieras ziņas" jautā

Vai jūsu mājoklī ir dūmu detektors?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

AS „Valmieras piens” aicina pievienoties komandai CEHA STRĀDNIEKUS/(-CES) ražošanas cehā.  GALVENIE DARBA PIENĀKUMI: • Ražot piena produktus atbilstoši tehnoloģiskām instrukcijām; • Pārbaudīt iepakojamā materiāla, piena produktu un ražošanas iekārtu stāvokli; • Veikt pasūtījuma komplektēšanu, sagatavošanu, iekraušanu; • Veikt darba telpu, iekārtu un inventāra mazgāšanu un dezinfekciju. PRASĪBAS KANDIDĀTAM: • Vidējā vai vidējā profesionālā izglītību (vēlams pārtikas rūpniecībā); • Darba pieredze pārtikas rūpniecībā (vēlams); • Iespēja strādāt fizisku darbu un summēto darba laiku; • Augsta atbildības sajūta. DARBA LAIKA VEIDS UN REŽĪMS: summētais darba laiks pēc grafika maiņās. Jāstrādā 4-5 darba dienas nedēļā, arī sestdienās un svētdienās, ja sanāk pēc grafika. Iespējamie maiņu darba laiki 6:30-18:00, 8:00-20:00, 10:00-22:oo un maiņas mainīsies pēc grafika, visu laiku nebūs darbs tikai vienā maiņā. MĒS PIEDĀVĀJAM: • Iespēju strādāt un pilnveidoties lielā un starptautiskā uzņēmumā; • Dinamisku darba vidi; • Apmācību, uzsākot darbu; • Atalgojumu sākot no 611 EUR pirms nodokļu nomaksas; • Bezmaksas uzņēmuma produkciju un citus labumus. Ja vēlies kandidēt uz šo amatu, CV ar norādi "Ceha strādnieks" sūti uz e-pasta adresi sannija.novika@foodunion.com Tālrunis informācijai: 27883303. Sazināsimies tikai ar tiem, kandidātiem, kurus aicināsim uz pārrunām. Profesija: CEHA STRĀDNIEKS Algas izmaksas veids: Laika darba alga Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 93, Valmiera Darba laika veids: Summētais darba laiks Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 3 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2020-03-19 Kontaktpersona: CV ar norādi “Ceha strādnieks” sūtīt uz sannija.novika@foodunion.lv, t. 27883303. Izglītības līmenis: Vispārējā vidējā izglītība

Mūsu partneri